Hari ini, Sony menambah tiga produk audio baharu dalam barisan LinkBuds dengan LinkBuds Fit, LinkBuds Open dan LinkBuds Speaker. Buat masa ini, tiada harga rasmi diumumkan lagi tetapi ia akan datang ke Malaysia pada masa hadapan.
Direka bentuk untuk gaya hidup aktif, LinkBuds Fit menggunakan teknologi Fitting Supporters dan hadir dengan pembatalan hingar serta Mod Bunyi Ambien Auto. Ia tersedia dalam pilihan warna seperti hitam, putih, hijau dan ungu (istimewa dengan Olivia Rodrigo). Tambahan, LinkBuds Fit menampilkan Dynamic Driver X, Wayarles Audio Resolusi Tinggi dan DSEE Extreme. Baterinya boleh bertahan sehingga 21 jam dan mempunyai penarafan kalis air IPX4.


LinkBuds Open pula ialah fon telinga wayarles dengan reka bentuk cincin terbuka yang boleh dipakai dengan Fitting Supporters untuk keselesaan pemakaian sepanjang hari. Tersedia dalam warna hitam, putih dan ungu, fon telinga ini dilengkapi unit pemacu 11mm Pemproses Bersepadu Sony V2 yang menghasilkan frekuensi pertengahan dan tinggi yang jelas serta menyokong teknologi DSEE. Baterinya boleh bertahan sehingga 22 jam dan mempunyai penarafan IPX4.
Yang terakhir adalah LinkBuds Speaker yang boleh dipasangkan dengan fon telinga LinkBuds. Ia boleh digunakan sebagai pembesar suara wayarles untuk panggilan telefon atau memainkan muzik semasa dalam perjalanan dan hadir dengan penarafan kalis air IPX4. Bateri boleh bertahan sehingga 25 jam dan ia tersedia dalam warna kelabu muda serta hitam.

LinkBuds Fit dan LinkBuds Open akan tersedia untuk tempahan di Malaysia mulai 1 November 2024 manakala LinkBuds Speaker akan tersedia pada Januari 2025. Beritahu kami di Facebook jika anda berminat dengan produk terbaharu daripada Sony dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.







