fbpx
More

  Acer Malaysia lancarkan desktop, monitor dwi-paparan dan projektor bermula RM1,699

  Acer Malaysia hari ini melancarkan barisan komputer desktop, monitor dwi-paparan mudah alih dan sebuah projektor yang direka untuk meningkatkan kelancaran alir kerja untuk daya pengeluaran dan mempertingkatkan pengalaman multimedia untuk golongan profesional dan pelbagai perniagaan.

  Acer Veriton S2720G and X2720G dikuasakan oleh cip pemproses Intel Core generasi ke-14 yang terkini dan kedua-dua komputer desktop datang dengan memori RAM 8GB dan penyimpanan SSD 512GB.

  Veriton X2720G padat dengan Intel Core i3 dan Intel Core i5 masing-masing dijual dengan harga RM2,899 dan RM3,289 manakala Acer Veriton S2720G bentuk ‘mid-tower’ dengan Intel Core i5 dijual dengan harga RM3,399.

  Monitor Dwi-Paparan Mudah Alih Acer PD163Q pula adalah sebuah monitor boleh lipat dwi-paparan lengkap dengan palam mini HDMI dan Type-C. Dengan panel IPS FHD, Acer PD163Q menyediakan sudut pandangan yang luas sebanyak 170 darjah dan memaparkan warna yang cerah.

  Teknologi Acer VisionCare menggabungkan beberapa ciri-ciri yang menimbangkan penggunaan berpanjangan oleh para pengguna berat. Monitor dwi-paparan mudah alih Acer PD163Q tersedia harga RM1,699.

  Projektor Acer X1527Ki mempunyai kebolehan penayangan sehingga 5200 ANSI lumens untuk menyediakan gambar yang jelas walau di dalam persekitaran yang terang. Dengan nisbah lontaran 1.48-1.62, ia boleh memaparkan gambar sebesar 60 inci dari hanya 2 meter.

  Projektor FHD Acer X152Ki menawarkan pelbagai pilihan penempatan, membolehkan para-pengguna menikmati media di paparan besar walau di ruang yang kecil tanpa penjejasan terhadap kualiti dan kejelasan gambar.

  ColorBoost3D™ memastikan warna yang seakan hidup, Acer LumiSense™ membolehkan penyelarasan keterangan dan ketepuan warna yang senang serta ColorSafe II membantu penyelarasan halus tahap RGB dinamik untuk mencegah pereputan warna.

  Tersedia dengan segera di eKedai Acer, kedai rasmi Acer di dalam Shopee dan Lazada dan penjual rasmi Acer di seluruh negara, projektor Acer X1527Ki dijual dengan harga RM2,799. Beritahu kami di Facebook jika anda berminat dengannya dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

   

  Artikel Terkini

  PUBG Mobile kini boleh dimainkan dengan kadar 120fps dalam ASUS ROG Phone 8

  Buat para pemain game mudah alih PUBG Mobile, anda kini boleh mendapat kemas kini baharu versi 3.20 yang membenarkan beberapa peranti untuk...

  Black Shark GS3 dan GT3 Neo dilancar di Malaysia: Jam tangan pintar tahan lasak...

  Black Shark Malaysia melancarkan dua utas jam tangan pintar baharu iaitu Black Shark GS3 dan Black Shark GT 3 Neo. Black Shark...

  HONOR Earbuds X7 turut dilancar dengan ketahanan bateri sehingga 40 jam berharga ~RM193

  Sebagai tambahan kepada siri HONOR 200, HONOR turut mengeluarkan fon kepala wayarles HONOR Earbuds X7. Berat satu fon telinga HONOR Earbuds X7...

  U Mobile, Astro dan Grab bekerjasama untuk lancarkan Bas 5G pertama di Sabah

  Untuk menambahkan keriangan perayaan Kaamatan dan Cara U Sabah yang bermula 27 Mei hingga 31 Mei 2024, Astro, Grab Malaysia dan U...

  Siri HONOR 200 rasmi dengan Snapdragon 8s Gen 3, kamera 50MP bermula RM1,749

  Baru-baru ini, HONOR telah melancarkan siri HONOR 200 dengan tema "Master of Light and Shadow Photography". Siri ini hadir dengan versi standard...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured

  X