fbpx
More

  Aksesori HUAWEI baru dilancar: FreeBuds Studio, M-Pen 2, Porsche Design Watch GT 2 bermula ~RM338

  Selain dari siri HUAWEI Mate40 yang dilancar dengan spesifikasi kamera yang mengancam, HUAWEI turut melancarkan beberapa produk terbaru termasuk aksesori pintar. Produk dan aksesori pintar menarik ini ditawarkan dengan spesifikasi dan harga yang bermula pada 69 Euro (~RM338)!

  Antara produk yang diperkenal adalah HUAWEI FreeBuds Studio, HUAWEI Ring Light Case, HUAWEI Sound dan HUAWEI Eyewear II. Lebih menarik, HUAWEI Porsche Design Watch GT 2 turut diperkenal dengan rekaan selari bersama Porsche Design HUAWEI Mate40 RS! Anda boleh melihat senarai produk yang dilancar di bawah.

  HUAWEI FreeBuds Studio

  Fon kepala terbaru ini hadir dengan prestasi sehingga 40dB. Tampil dengan rekaan yang elegan dan mengutamakan keselesaan pemakai, ia adalah fon kepala yang dilengkapi ciri pengurangan hingar bersama sokongan perkakas 48kHz.

  Menurut HUAWEI, baterinya dilaporkan mampu bertahan dengan pengecasan penuh. Untuk pengecasan selama 8 minit, ia mampu bertahan sehingga 8 jam. HUAWEI FreeBuds Studio dipasarkan dnegan harga 299 Euro (~RM1,465)

  Gentle Monster x HUAWEI Eyewear II

  HUAWEI sememangnya pernah berkolaborasi dengan Gentle Monster untuk aksesori kaca mata. Terkini, HUAWEI sekali lagi berkolaborasi dengan Gentle Monster untuk HUAWEI Eyewear II.

  Ia bukan sahaja tampil dengan rekaan bergaya, tetapi juga menyokong sehingga 5 jam audio muzik. Anda boleh menggunakan tiga jenis gerak sentuh untuk mengawal (tekan, seret dan klik). Terdapat empat jenis rekaan berbeza dengan harga bermula pada 299 Euro (~RM1,465).

  HUAWEI Sound

  Tidak asing lagi dalam peranti audio, HUAWEI kini melancarkan pembesar suara mudah alih HUAWEI Sound. Pembesar suara ini menyokong prestasi tekanan bunyi sehingga 90dB dengan ciri HD Bluetooth LDAC, bicu audio 3.5mm dan UPnP (Universal Plug and Play).

  HUAWEI Sound dipasarkan dengan harga 199 Euro (~RM975).

  HUAWEI Porsche Design Watch GT 2, Ring Light Case dan M-Pen 2

  Seiring dengan Porsche Design HUAWEI Mate40 RS, HUAWEI turut mengumumkan Watch GT 2 dengan rekaan Porsche Design. Kebanyakan spesifikasinya adalah sama sahaja dengan Watch GT 2 yang biasa, tetapi dengan rekaan berinspirasikan Porsche. Jam tangan pintar ini hadir dengan harga 695 Euro (~RM3,406).

  HUAWEI Ring Light Case ialah pelindung telefon dengan gelung cahaya yang lengkap bersama sokongan pengecasan wayarles untuk kemudahan pengguna. Ianya berharga 69 Euro (~RM338) di pasaran Eropah.

  HUAWEI M-Pen 2 pula dilancar sebagai naik taraf untuk M-Pen yang lepas. Ianya menyokong siri HUAWEI Mate40 yang dilancarkan bersama. M-Pen 2 diumumkan dengan harga 99 Euro (~RM485).

  Setakat ini, kami tiada maklumat mengenai keberadaan produk-produk ini di negara Malaysia. Adakah anda berminat dengannya? Beritahu kami di laman Facebook dan kekal bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

   

  Artikel Terkini

  Samsung Galaxy Watch FE kini tersedia di Malaysia dengan harga RM799, diskaun RM150 untuk...

  Samsung Malaysia hari ini mengumumkan pelancaran Galaxy Watch FE yang tersedia dalam tiga warna iaitu Emas Merah Jambu, Hitam dan Perak berharga...

  Google pamerkan Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro Fold sebulan lebih awal sebelum pelancaran

  Google baru-baru ini mengesahkan bahawa mereka akan mengadakan acara pelancaran global pada 13 Ogos 2024 untuk mengumumkan siri Pixel 9 dan Pixel...

  Gemini kini boleh digunakan pada skrin kunci untuk jawab soalan dengan lebih pantas

  Kemas kini terbaharu Google menjadikan fungsi Gemini lebih berkuasa dan praktikal pada skrin kunci Android. Pada mulanya, Gemini terhad kepada melaksanakan perintah...

  Nothing Phone 2a Plus bakal dilancar pada 31 Julai ini

  CMF Phone 1 baru sahaja dikeluarkan dan Nothing telah mengumumkan bahawa Nothing Phone (2a) Plus akan dikeluarkan pada 31 Julai ini. Walau...

  Taiwan ingin bekerjasama dengan Malaysia dalam semikonduktor, cip komputer

  Pembuat semikonduktor dan cip komputer daripada Taiwan berminat untuk bekerjasama dengan Malaysia dalam peluang baharu. Menurut Timbalan Menteri Luar Negeri Taiwan, Tien...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured

  Segalanya yang anda perlu tahu tentang bank digital di Malaysia!

  Konsep "bank digital" kini merupakan sesuatu yang semakin mendapat tempat dalam kesedaran rakyat Malaysia, terutamanya dengan pengenalan dua operator bank dgital yang...
  X