fbpx
More

  Black Shark 4 disahkan oleh CEO, dilengkapi cas pantas 120W dan bateri 4,500mAh

  [Kemas kini, 10:30 pagi] CEO Black Shark Luo Yuzhou telah mengesahkan bahawa produk baru yang akan dilancar adalah telefon Black Shark 4, namun ia masih belum dilancar secara rasmi. Beliau memuat naik sebuah gambar iklan yang menunjukkan pengecasan pantas dalam telefon tersebut, iaitu pengecasan 120W yang boleh mengecas bateri 4,500mAh sepantas 15 minit. Tiada maklumat tentang pelancarannya setakat ini.

  [Berita asal, 9:30 pagi] Pada 10 Januari, CEO Black Shark Luo Yuzhou telah mengumumkan di Weibo bahawa mereka akan melancarkan produk terbaru pada hari esoknya. Beliau tidak memberikan nama spesifik untuk produk tersebut, namun ia dijangka merupakan telefon pintar gaming andalan (flagship) seterusnya iaitu Black Shark 4.

  Ad

  Sebagai produk andalan, telefon tersebut dijangka akan dilengkapi cipset Snapdragon 888. Pada minggu lepas, Luo Yuzhou turut menyifatkan telefon Black Shark seterusnya sebagai “kebal” (invincible).

  Sumber lain juga mengatakan ia bakal dilengkapi skrin Full HD+ dengan kadar segar semula 144Hz. Memandangkan kenyataan Luo dalam Weibo ditulis semalam pada 10 Januari, kita boleh jangkakan pengumuman pada hari ini.

  Jika anda berminat untuk memiliki telefon Black Shark 3 yang dilancar pada tahun lepas, anda boleh lihat senarai harga dan spesifikasi di sini.

  Ad

  Beritahu kami di Facebook jika anda berminat dengan Black Shark 4 dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

  Sumber: Weibo

   

  Artikel Terkini

  Lagi stok PlayStation 5 bakal mendarat! Beli PS5 di jualan elektronik Shopee 3 Mac...

  Jika sebelum ini anda masih belum berpeluang untuk mendapatkan konsol Sony PlayStation 5, ini adalah peluang terbuka untuk anda. Anda boleh membeli...

  nubia RedMagic 6 bakal dilengkapi kadar segar semula 160Hz, bacaan sentuhan 500Hz

  nubia mungkin masih tidak dikenali dalam kalangan peminat telefon pintar tempatan kerana peranti gaming ini biasanya tidak masuk di pasaran Malaysia. Terkini,...

  Teknologi AI “Deep Nostalgia” benarkan anda hidupkan semula gambar lama

  Baru-baru ini, laman Twitter telah dibanjiri pengguna yang memuat naik perkongsian gambar lama beranimasi. Kebanjiran perkongsian ini berpunca daripada teknologi kecerdasan buatan...

  Celcom akan menamatkan perkhidmatan 3G pada akhir tahun ini

  Hari ini, Celcom telah mengeluarkan laporan perniagaan untuk suku keempat (Q4) 2020 di mana satu maklumat menarik dalam laporan itu adalah keputusan...

  Ratusan lagu K-Pop dibuang dari Spotify kerana lesen yang tidak diperbaharui

  Lagu-lagu Korea yang terjejas akibat isu ini boleh didengari kembali dalam Spotify. Jika anda tidak boleh menikmati...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured