fbpx
More

  Inilah cara untuk bawa tugas mudah alih kreatif anda ke tahap seterusnya dengan Huawei MatePad Pro

  Jika anda sedang mencari peranti perkomputeran yang cukup ringan untuk anda bahawa ke mana sahaja dengan jangkaan prestasi flagship, Huawei MatePad Pro mungkin apa yang anda perlu. Teruskan membaca untuk mengetahui cara untuk membawa tugas kreatif mudah alih anda ke tahap yang seterusnya dengan Huawei MatePad Pro.

  Reka bentuk tidak seperti tablet yang lain

  Jujurnya disini, anda tidak akan dapat mencari komputer riba lain dengan berat di bawah 500g. Huawei MatePad Pro bukan sekadar hadir dengan berat 460g sahaja, tetapi senipis 72mm. Terdapat juga beberapa fungsi flagship yang biasanya anda tidak akan temui pada tablet lain.

  Dalam tempoh yang terhad, anda boleh dapatkan Huawei MatePad Pro bersama stilus M-Pen dan pelindung Smart Magnetic Keyboard secara percuma!
  Gabungan Huawei MatePad Pro untuk menjadi pengganti unit komputer riba yang berkuasa
  Adakah berat komputer riba anda di bawah 500g?
  Bolehkah komputer riba anda melakukan ini?

  Tidak seperti kebanyakan tablet lain, MatePad Pro menawarkan nisbah skrin-ke-badan 90% dengan bezel ultra nipis 4.9mm untuk peranti yang lebih nipis, boleh dimuatkan ke dalam bag atau bag kecil anda. Kamera hadapan dalam paparan 8MP agak tidak kelihatan pada paparan 10.8-inci dengan resolusi 2560 x 1600 piksel. Apa pun, semua perincian tontonan yang anda ingin lihat dapat dilihat dengan jelas.

  Fungsi flagship secara menyeluruh

  Dengan menggunakan cipset tahap-flagship terkini Huawei iaitu Kirin 990, Huawei MatePad Pro juga menggunakan memori bertahap flagship iaitu RAM 8GB dan storan 256GB. Terdapat juga pengecasan wayarles 15W dan pengecasan pantas 20W untuk bateri berkapasiti 7250mAh.

  Pengecasan berbalik Huawei MatePad Pro yang membenarkan anda mengecas telefon pintar Huawei tanpa wayar

  Selain itu, anda juga boleh menggunakannya untuk mengecas peranti dengan pengecasan wayarles seperti Huawei P40 Pro dengan pengecasan berbalik 7.5W (tidak perlu membawa powerbank tambahan!). Tablet ini juga memiliki 4 pembesar suara quad yang ditala oleh Harman Kardon dan 5 mikrofon dengan pembatalan hingar aktif untuk anda melangsungkan mesyuarat dalam talian dengan bunyi yang jelas.

  Ke tahap yang seterusnya

  Terima kasih kepada ciri baru seperti Huawei MEETime, anda kini boleh membuat panggilan video daripada telefon pintar Huawei melalui Huawei Share untuk kolaborasi rentas-peranti yang lancar. Jika anda tidak boleh melupakan tetingkap semasa melakukan tugasan, MatePad Pro dengan mudahnya membenarkan anda menukar sama ada PC Mode atau Tablet Mode.

  Kongsi panggilan video melalui MeeTIME dan Huawei Share
  Mencuba PC Mode pada Huawei MatePad Pro
  Banyak yang boleh dilakukan dengan Huawei MatePad Pro dan stilus M-Pen

  Huawei APP Multiplier juga membenarkan anda untuk membuka aplikasi yang sama untuk fungsi berlainan, jadi anda boleh menyemak butiran barang sambil melihat senarai barang lain semasa membeli-belah secara dalam talian. Sebagai tambahan, jika anda mendapat stilus M-Pen dan pelindung papan kekunci, anda boleh menukar Huawei MatePad Pro anda kepada komputer riba lengkap atau peranti untuk tugas rekaan.

  Pra-tempah sekarang untuk banyak tawaran percuma

  Anda boleh pra-tempah Huawei MatePad Pro sekarang dengan harga RM2399 untuk mendapatkan stilus M-Pen (RM229) dan pelindung Smart Magnetic Keyboard (RM449) secara percuma dengan hadiah percuma lain bernilai sehingga RM1000. Anda juga boleh menyaksikan Siaran Langsung Cabutan Bertuah kami melalui Aplikasi TechNave pada 9 April 2020 untuk mendapatkan Huawei MatePad Pro secara percuma. Semua pra-tempah dijangka akan dihantar pada 11 April 2020, jadi anda tidak perlu menunggu dengan lebih lama.

  Dapatkah anda membayangkan diri anda menggunakan Huawei MatePad Pro seperti ini?

  Jadi, apakah pendapat anda? Adakah anda berminat untuk membeli Huawei MatePad Pro? Beritahu kami di laman Facebook dan kekal bersama TechNaveBM.com.

  [Ditaja]

  Artikel Terkini

  OPPO lancarkan OPPO Ace 2, OPPO Watch dan lain-lain versi Evangelion, harga bermula ~RM181

  Mungkin ada yang mengetahui bahawa OPPO sebelum ini telah melancarkan telefon pintar OPPO Reno Ace edisi Gundam dengan spesifikasi menarik. Terkini, peminat...

  Black Shark 3 Pro bakal dilancarkan di Malaysia pada 4 Jun

  Selepas Black Shark 3 (BS3) dilancarkan untuk pasaran Malaysia pada bulan lalu, kini variannya yang lebih canggih, Black Shark 3 Pro, akan...

  Dapatkan PS4 dengan 3 ‘game’ hebat pada harga RM1,099 sahaja

  Jika anda masih belum memiliki konsol PlayStation 4, mungkin anda boleh membelinya sewaktu kempen promosi Sony Days Of Play 2020 pada 3-16...

  Lebih banyak butiran tentang rekaan dan spesifikasi vivo X50 didedahkan

  vivo telah mengeluarkan beberapa gambar yang menunjukkan rekaan vivo X50, manakala butiran tentang spesifikasi telefon tersebut pula telah didedahkan oleh pihak ketiga....

  Monitor PC Redmi Pertama diumumkan: Redmi Display 1A berharga ~RM364

  Adakah anda fikir kami tersilap menaip harga seperti di atas? Jawapannya tidak kerana ~RM364 merupakan harga yang ditukarkan kepada (RM) daripada harga...

  Artikel Berkaitan