fbpx
More

  Kempen Jom 5G Familiku CelcomDigi: Tawarkan penjimatan pada pelan pascabayar dan prabayar 5G

  CelcomDigi Berhad telah melancarkan kempen “Jom 5G Familiku” yang menawarkan pelbagai promosi dan tawaran pakej peranti pascabayar, prabayar dan 5G sehingga 30 November 2023.

  Kempen ini menawarkan:

  • Telefon 5G mampu milik: Pelanggan boleh memilih daripada rangkaian telefon 5G dengan harga bulanan serendah RM70 seperti Samsung Galaxy M14 5G, HONOR 90 Lite 5G, OPPO A78 5G dan vivo Y36 5G, disertakan dengan pelan pascabayar Digi Postpaid dan Xpax sehingga 110GB Internet 5G & 4G.
  • Tawaran iPhone: Pelanggan boleh memiliki iPhone terbaharu dengan bayaran pendahuluan RM0 dan faedah 0% melalui pelan pembiayaan peranti Celcom EasyPhone dan Digi PhoneFreedom 365, bermula dari serendah RM86 sebulan.
  • Internet dipertingkat: Pengguna Celcom dan Digi Postpaid yang mengaktifkan 5G Boosters mereka boleh menikmati sehingga internet tambahan 90GB Internet tambahan, boleh digunakan pada kedua-dua rangkaian 5G dan 4G CelcomDigi.
  • Pelan Keluarga: CelcomDigi menawarkan pelbagai pelan keluarga termasuk pelan tambahan percuma dan pengecualian yuran untuk bulan pertama pada talian tambahan baharu.
  • Penjimatan untuk pelan tanpa had: Kempen ini termasuk pelan Digi Postpaid Infinite yang diperbaharui dengan Internet dan panggilan tanpa had, menawarkan penjimatan sehingga RM180 untuk pelanggan yang kekal menggunakan pelan ini selama 12 bulan.
  • Pelan prabayar 5G: Pelanggan boleh memilih Celcom XPAX Prabayar 5G dan Digi NEXT Prabayar 5G, kedua-duanya menawarkan elaun data yang murah dan Internet tanpa had.

  Selain itu, CelcomDigi memperkenalkan Celcom XPAX Prabayar 5G dan Digi NEXT Prabayar 5G yang menawarkan data murah dan akses 5G tanpa gangguan. Pelanggan pada pelan lain juga boleh menikmati Bonanza Booster 5G dengan kuota Internet tambahan. Ia juga menawarkan Pas Video Familiku untuk penstriman berkelajuan tinggi serta Peraduan Belanja dan Menang dengan Google Play Store, memberikan pelanggan peluang untuk memenangi hadiah menarik.

  Tawaran ini tersedia untuk pelanggan CelcomDigi mulai 3 Oktober 2023, melalui pelbagai saluran termasuk kedai CelcomDigi terpilih. Untuk butiran lanjut mengenai Jom 5GB Familiku, lawati laman web rasmi Celcom dan Digi.

  Kongsi pendapat anda di Facebook kami dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

   

  Artikel Terkini

  Treler pertama ‘Grand Theft Auto VI’ bakal ditayangkan pada 5 Disember ini

  Salah satu permainan yang paling dinanti-nantikan selepas lebih 10 tahun kini berada satu langkah sebelum dikeluarkan. Rockstar Games telah mengumumkan Grand Theft...

  GoCar luaskan lagi perkhidmatan ke 10 stesen MRT, mudahkan akses pengguna

  Dalam usaha meningkatkan kemudahan orang ramai di Lembah Klang, GoCar Malaysia telah mengembangkan platform GoCar Sharing ke 10 stesen MRT terpilih. Pengembangan...

  HONOR X7b rasmi dengan kamera utama 108MP dan bateri 6,000mAh, bermula ~RM1163

  HONOR telah melancarkan telefon pintar kelas pertengahan terbaharu HONOR X7b untuk pasaran global. Menampilkan beberapa spesifikasi kompetitif pada titik harga yang berpatutan,...

  5 syarikat telko tandatangan Perjanjian Langganan Saham DNB dengan pelaburan cecah 1 bilion

  Lima pengendali rangkaian mudah alih (MNO) telah menandatangani perjanjian langganan saham (SSA) dengan Digital Nasional Bhd (DNB) yang akan menyaksikan setiap daripada...

  Unifi lancarkan Pelan Pascabayar UNI5G, bermula RM39/bulan untuk data 30GB

  Unifi hari ini mengumumkan Pelan Pascabayar dan Pelan Keluarga UNI5G #Unstoppable terbaharunya yang memenuhi pelbagai keperluan rakyat Malaysia dan membawakan pengalaman 5G...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured

  Ulasan TV LG OLED evo C3 – Pesaing kuat untuk TV terbaik 2023

  Dalam industri TV, terdapat hanya beberapa jenama terkenal yang cenderung dilihat oleh orang ramai seperti Samsung, Sony, Sharp, Toshiba, Hisense dan Panasonic....
  X