fbpx
More

  Kenapa Jam Tangan Pintar Adalah Salah Satu Pilihan Hadiah Yang Baik

  Jam tangan pintar merupakan peranti yang semakin diperlukan dalam kalangan pengguna awam kerana selain menunjukkan waktu dan notifikasi telefon, ia turut menawarkan pelbagai fungsi penjejakan kesihatan yang memudahkan pemakai untuk mengamalkan gaya hidup yang sihat.

  Siri Samsung Galaxy Watch6 dilengkapi pelbagai sensor canggih yang boleh menjejak metrik kesihatan pemakai, kemudian boleh menjejak aktiviti sukan untuk menilai jumlah kalori yang dibakar dan jarak senaman. Jam tangan ini juga menawarkan lebih 100 program untuk pelbagai bentuk senaman seperti regangan (stretching), penurunan berat badan (weight loss) dan latihan ketahanan (endurance). Program senaman ini disediakan oleh aplikasi kesihatan popular seperti Skimble, Bodybuilding, KEEP dan 300FIT. Oleh itu, ia sesuai diberi kepada orang yang disayangi anda.

  Gaya yang diperibadikan untuk anda

  Siri Galaxy Watch6 direka untuk diperibadikan, menawarkan pelbagai pilihan termasuk model, bahan dan warna tali, dan pilihan skrin jam tangan pintar, jadi anda boleh memilih untuk mencipta jam tangan pintar yang sepadan dengan mood anda, atau pilihan almari pakaian anda yang berbeza. Itulah apa yang siri Galaxy Watch6 boleh menawarkan untuk memenuhi keperluan gaya hidup anda.

  Galaxy Watch6 Classic dengan badan keluli tahan karat dan tali kulit mesra alam, menjadikannya pilihan yang sesuai untuk acara rasmi dan mesyuarat korporat. Untuk yang mencabar dan aktif, tali sukan kami adalah tali yang sesuai untuk anda, dengan reka bentuk sporty dan jalur yang diperbuat daripada bahan elastik yang akan membuatkan anda berasa bertenaga apabila anda memakainya, memastikan anda kekal selaras dengan gaya hidup dinamik anda.

  Tukar tali cepat untuk menukar gaya anda sesuka hati

  Dengan ramai pilihan tali yang disebutkan, ia mempunyai tali jam tangan yang senang dicabut dengan satu sentuhan sahaja. Ia membolehkan pengguna menukar tali jam tangan mereka dengan cepat dan mudah. Jadi, tiada masalah bila pengguna nak tukar pilihan tali jam tangan untuk padankan pakaian mereka yang berbeza mengikut acara yang dihadiri oleh mereka.

  Siri Galaxy Watch6 Samsung termasuk tali nilon fabrik, tali eko-kulit keselesaan D-geskle, dan tali sukan aktif yang datang dalam pelbagai warna dan saiz yang boleh ditukar dengan mudah antara pejabat, bilik senaman dan kawasan bersantai.

  Semua ciri ini boleh didapati dalam jam tangan pintar Siri Samsung Galaxy Watch6 yang dijual pada harga bermula RM1,099. Siri jam tangan pintar ini adalah peranti yang paling sesuai untuk dihadiahkan kepada ahli keluarga atau rakan-rakan kerana ia bukan sahaja dilengkapi pelbagai fungsi canggih untuk menjaga kesihatan mereka, malah mempunyai pelbagai pilihan rekaan yang boleh dipadankan dengan stail masing-masing.

  Ia sesuai dihadiahkan untuk pelbagai sambutan seperti hari jadi, ulangtahun, graduasi dan banyak lagi. Bagi mencantikkan lagi hadiah ini, setiap pembelian Siri Galaxy Watch6 akan dipakejkan dalam kotak hijau yang menarik bagi memeriahkan pemberian anda.

  Selain itu, sekarang Samsung Malaysia sedang menganjurkan promosi khas untuk Siri Galaxy Watch6 yang akan berlangsung sehingga 31 Disember 2023. Promosi tersebut adalah seperti berikut:

  • Tawaran eksklusif sehingga RM727
   • Tali jam percuma bernilai RM239
   • Percuma pengecas 15W (bernilai RM59) dan Watch Cradle (bernilai RM129)
   • Penjimatan tukar (trade-in) sehingga RM300

  Anda boleh mengunjungi Samsung Experience Store Malaysia untuk mendapati Siri Galaxy Watch6 dan ia dilengkapi dengan kotak hadiah percuma yang cantik sekali untuk orang yang tersayang anda.

  Beritahu kami di Facebook jika anda berminat dengan peranti unik ini dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

  [Ditaja oleh Samsung Malaysia]

   

  Artikel Terkini

  Apple Macbook Air 13″ & 15″ baharu dilancar: Bertahan 18 jam dengan cip M3...

  Apple telah lancarkan MacBook Air baharu yang menampilkan cip M3 yang kuat untuk meningkatkan prestasi pada peranti mudah alihnya. Dengan cip M3,...

  realme 12 5G akan dilancar pada 6 Mac 2024, tampilkan Butang Dinamik

  realme 12 5G bersedia untuk membuat kemunculannya di India pada 6 Mac 2024 dengan jenama itu mengesahkan lebih awal bahawa ia akan...

  Samsung Galaxy F15 5G dilancar: Bateri 6,000mAh, AMOLED 90Hz, Dimensity 6100+ bermula ~RM690

  Samsung telah melancarkan telefon pintar kelas permulaan terbaru di India iaitu Samsung Galaxy F15 5G. Walaupun dijual pada harga yang sangat mampu...

  Bermula April 2024, semua syarikat penyedia internet Malaysia perlu pastikan kelajuan lebih 7.7 Mbps

  Pada hari ini, Timbalan Menteri Komunikasi Teo Nie Ching mengumumkan dalam Parlimen tentang Standard Mandatori Kualiti Perkhidmatan (MSQoS) yang telah dikemas kini...

  Ulasan Infinix HOT 40 Pro – Telefon bajet pun boleh nampak mahal tau!

  Di Malaysia, Infinix merupakan jenama peranti yang sinonim dengan telefon pintar mampu milik dan kelas pertengahan. Legasi ini diteruskan lagi dengan Infinix...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured

  X