fbpx
More

  Kuasai media sosial dengan Redmi Note 10 5G! Dilengkapi cipset 5G untuk penggunaan yang lebih lancar

  Media sosial adalah perkara yang penting dalam kehidupan masyarakat masa kini terutama ketika waktu pandemik ini. Kandungan media sosial bukan sahaja dapat menceriakan hari kita malah dapat membantu untuk menghasilkan duit sampingan. Namun, pengguna perlukan peranti yang berkuasa untuk melayari dan mencipta kandungan media sosial. Kami sarankan Redmi Note 10 5G! Kenapa?

  Peranti mampu milik dengan spesifikasi hebat

  Pertama, Redmi Note 10 5G adalah telefon mampu milik yang hadir dengan skrin besar 6.5 inci LCD FHD+. Jadi, anda dapat melihat kandungan media sosial dengan lebih luas dan butiran yang tinggi. Bukan itu sahaja, ia juga turut menyokong kadar segar semula 90Hz dan cipset Dimensity 700 5G yang memastikan anda melayari media sosial dan bermain game dengan sangat lancar tanpa sebarang sela masa (lag). Yang lebih menarik, peranti ini menyokong jaringan 5G yang bakal memasuki Malaysia tidak lama lagi.

  Kedua, Redmi Note 10 5G juga dilengkapi kamera yang cukup mantap. Pada bahagian belakang, ia menggunakan tiga kamera dengan kamera utama 48MP dan dua kamera 2MP untuk kedalaman dan makro. Pada bahagian hadapan pula ia mempunyai sebuah kamera swafoto 8MP yang dapat menghasilkan kualiti video yang jelas jika anda ingin melakukan siaran langsung (live).

  Ketiga, Redmi Note 10 5G mempunyai bateri 5,000mAh yang menyokong pengecasan pantas 18W. Dengan bateri sebesar ini, anda boleh melayari media sosial berjam-jam atau bermain game dengan rakan anda tanpa henti. Hanya perlu mengecas penuh dan anda dapat menggunakannya sepanjang hari!

  Anda boleh dapatkan Redmi Note 10 5G sekarang di SINI

  Terdapat promosi menarik dari Xiaomi!

  Xiaomi kini sedang melancarkan kempen mid-year online shopping, Shop With Mi, di Malaysia. Mulai hari ini sehingga 11 Julai ini, Shop With Mi akan menampilkan hadiah dan promosi menarik buat pelanggan di Malaysia apabila berbelanja dengan rakan niaga rasmi Xiaomi Malaysia di Lazada.

  Dalam tempoh kempen ini, jika anda membeli telefon pintar Xiaomi dan produk ekosistem mereka di Lazada, anda berpeluang untuk mendapatkan hadiah istimewa seperti tambah nilai Tounch’N’Go bernilai RM2,000,000, hadiah ekslusif percuma dan lebih lagi.

  Kempen membeli-belah atas talian ini juga menampilkan rakan niaga rasmi Xiaomi Malaysia (Ashita Group, Asia Mobile Retail, Avantgarde, Switch Solution, Urban Republic dan Vivid Concept) di mana anda boleh membeli peranti terbaru Xiaomi Redmi Note 10 5G.

  Jadi, adakah anda berminat untuk membeli Redmi Note 10 5G dan ingin mendapat hadiah percuma? Anda boleh melayari kedai rasmi Xiaomi di Lazada sekarang! Sebelum itu, mari kita tengok bagaimana Bedah dan ibunya, Mak Teh kuasai media sosial dengan Redmi Note 10 5G.

   

  Artikel Terkini

  Lin Min-Chen kini dilantik sebagai duta MSI Malaysia, tampilkan MSI Creator Z16

  Li Min-Chen, pelakon Malaysia yang kreatif dan terkenal dalam industri hiburan kini merupakan Duta Jenama Malaysia untuk pelancaran MSI Creator Z16.

  Apple AirPods 3 dan MacBook bakal dilancarkan tidak lama lagi

  Pada hari rasmi pelancaran produk Apple, syarikat terkemuka pengeluar peranti pintar itu telah melancarkan beberapa produknya iaitu siri iPhone 13, siri 7...

  Nokia anjurkan acara pelancaran pada 6 Oktober, mungkin perkenalkan tablet dan Nokia G50

  HMD Global telah mengesahkan bahawa mereka akan melancarkan sebuah acara pelancaran untuk jenama Nokia pada hari Rabu, 6 Oktober 2021 dan telah...

  realme GT Neo2: Mungkin berharga ~RM1,747 untuk RAM 8GB

  Sebelum perasmian realme GT Neo2 pada 22 September ini, realme telah mendedahkan beberapa spesifikasi utama dan reka bentuknya.  realme...

  Kemas kini Telegram perkenalkan emoji, tema baharu serta fungsi rakaman strim

  Telegram baru-baru ini telah melancarkan kemas kini terbarunya yang menambahkan beberapa ciri iaitu tema perbualan, emoji interaktif, resit membaca (read receipt) dalam...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured