fbpx
More

  Nothing Ear dan Ear (a) dilancar dengan ChatGPT terbina dalam bermula RM459

  Fon telinga terbaharu Nothing datang dalam dua model iaitu Nothing Ear dan Nothing Ear (a). Nothing Ear ialah tawaran perdana baharu yang datang sebagai pengganti terus kepada Ear (2) tahun lepas.

  Ear (a) pula menyasarkan untuk mengisi jurang sebagai peranti yang lebih berpatutan atau pengganti Ear (stick). Nothing turut mengumumkan penyepaduan ChatGPT untuk fon telinga baharu yang membolehkan anda memanggil pembantu AI dengan gerak isyarat cubitan.

  Nothing Ear

  Nothing Ear mendapat pemacu dinamik 11mm yang diperhalusi dengan diafragma seramik untuk not tinggi yang lebih kaya dan tajam serta dua lubang udara tambahan untuk meningkatkan aliran udara.

  Nothing Ear menawarkan sokongan codec LHDC 5.0 dan LDAC untuk penstriman kadar bit tinggi dan algoritma ANC Pintar yang dipertingkat yang secara automatik menyemak kebocoran hingar dan melaraskan ANC secara automatik.

  Ia juga membawa lebih banyak kawalan bunyi dengan pilihan Penyama Lanjutan pada aplikasi Nothing X di mana anda berkongsi tetapan anda kepada orang lain. Nothing Ear bersambung melalui Bluetooth 5.3 dengan gandingan dwi peranti, Google Fast Pair dan Microsoft Swift Pair.

  Nothing yang turut menambah mikrofon baharu dengan Teknologi Suara Jelas untuk pengecaman suara yang lebih baik dan panggilan yang lebih jelas. Hayat bateri boleh bertahan sehingga 8.5 jam tanpa ANC dan 5.2 jam dengan ANC manakala 40.5 jam dengan bekas pengecasan.

  Anda mendapat sokongan untuk pengecasan berwayar melalui USB-C dan pengecasan wayarles sehingga 2.5W pada pengecas Qi yang serasi. Noting Ear datang dalam warna hitam dan putih.

  Nothing Ear (a)

  Nothing Ear (a) mengekalkan kebanyakan ciri utama daripada Nothing Ear yang berharga lebih tinggi dengan pemacu dinamik 11mm, ANC dan sokongan LDAC. Ear (a) menampilkan reka bentuk yang diubah suai dengan sarung segi empat tepat dan didatangkan dengan warna kuning terang dalam versi putih dan hitam.

  Selebihnya spesifikasi adalah sama dengan Nothing Ear kecuali EQ tersuai dan diafragma seramik yang lebih menarik. Hayat bateri boleh bertahan sehingga 9.5 jam main balik dengan ANC dimatikan manakala untuk ANC boleh bertahan sehingga 5.5j dan sehingga 42.5 jam jika dengan bekas pengecasan.

  Ia boleh dibeli di Malaysia dengan Nothing Ear berharga RM659 manakala Nothing Ear (a) berharga RM479. Beritahu kami di Facebook jika anda berminat dengan fon telinga wayarles ini dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

   

  Artikel Terkini

  Rapid Bus dan Volvo bekerjasama untuk percubaan bas elektrik Volvo BZL-GML Eco Range

  Rapid Bus Sdn Bhd dan Volvo Buses Malaysia telah menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) untuk mencuba bas bandar elektrik baharu, Volvo BZL-GML Eco...

  WhatsApp sedang uji ciri hapus bilangan mesej yang belum dibaca

  WhatsApp sedang mengatasi masalah tekanan mesej yang belum dibaca dengan kemas kini masa depan yang ditemui dalam versi beta untuk Android. Penambahan...

  Samsung Galaxy Z Fold6 mungkin hadir dengan kesan lipatan halus dan rekaan kamera baharu

  Penganalisi terkenal, Ice Universe telah mendedahkan beberapa butiran mengenai Samsung Galaxy Z Fold6 yang akan datang termasuk lipatan yang kurang kelihatan pada...

  RHB melancarkan Apple Pay untuk pengguna Malaysia

  Apple Pay merupakan cara yang mudah, selamat serta peribadi untuk membayar sama ada di kedai fizikal, dalam talian dan juga dalam aplikasi...

  LG ARTCOOL dilancar di Malaysia: Model penghawa dingin baharu bermula RM2,649

  Pada hari ini, LG Malaysia memperkenalkan barisan penghawa dingin baharu iaitu LG ARTCOOL. Penghawa dingin ini dilengkapi teknologi penyejukan terkini dengan rekaan...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured

  X