fbpx
More

  OPPO Malaysia anjurkan promosi pertengahan tahun, diskaun untuk Find X3 Pro, Reno5 & banyak lagi

  Bermula hari ini, OPPO Malaysia akan menganjurkan promosi pertengahan tahun Mid-Year Full Speed Bonanza di mana pelbagai jenis produk OPPO akan ditawarkan pada harga istimewa. Promosi yang akan berlangsung sehingga 18 Julai ini melibatkan telefon pintar seperti OPPO Find X3 Pro dan OPPO Reno5 F serta aksesori lain oleh OPPO.

  Berikut adalah produk OPPO yang dijual pada harga diskaun:

  Ad
  ProdukPromosi / Hadiah percuma
   OPPO Find X3 Pro (Harga asal: RM4,299)  Rebat tunai RM300
  Percuma OPPO Enco X (bernilai RM699)  
    OPPO Watch 46mm (Harga asal: RM1,299)  Percuma OPPO Watch 41mm (bernilai RM899)  
    OPPO Enco W51 Earbuds (Harga asal: RM369)  Rebat tunai RM100

  OPPO Malaysia juga akan memilih 12 pelanggan telefon bertuah di mana mereka akan menerima hadiah menarik iaitu televisyen pintar 43 inci. Pelanggan yang berminat perlu berdaftar dalam aplikasi My OPPO App dan 12 orang pemenang akan dimaklumkan pada 23 Julai.

  Selain promosi pertengahan tahun ini, OPPO turut menjual edisi khas untuk telefon pintar Reno5 Limited Edition dan Reno5 F Limited Edition di mana ia akan dipakejkan dalam kotak esklusif yang mengandungi sarung telefon menyala dalam gelap (glow in the dark), bank tenaga 10,000mAh dan baucar KFC bernilai RM20 (untuk pelanggan Semenanjung) atau kad Touch ‘n Go bernilai RM20 (untuk pelanggan Sabah dan Sarawak).

  OPPO Reno5 Limited Edition dijual pada harga RM1,699 dan kotaknya telah ditanda tangan oleh selebriti tempatan Phei Yong. Sementara itu, OPPO Reno5 F Limited Edition pula berharga RM1,199 dan kotaknya ditanda tangan oleh penyanyi tempatan MK K-Clique.

  Ad

  Layari laman web OPPO Malaysia untuk maklumat lanjut tentang semua produk di atas. Beritahu kami di Facebook jika anda berminat dengan promosi ini dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

   
   

  Artikel Terkini

  Ulasan Samsung Galaxy Z Fold3 – Adakah ini akhirnya telefon lipat idaman anda?

  Tahun 2021 menyaksikan sebuah lagi iterasi dalam siri telefon lipat andalan oleh Samsung iaitu Samsung Galaxy Z Fold3 yang kini dilancarkan dengan...

  KLIA merupakan lapangan terbang digital 5G pertama Malaysia

  Malaysia Airports Holdings Bhd (MAHB) dan Maxis Bhd telah bekerjasama dalam membangunkan Lapangan Terbang Digital 5G pertama Malaysia di Lapangan Terbang Antarabangsa...

  DHL Malaysia menaikkan kadar harga 4.9% pada Januari 2022

  DHL Express Malaysia akan menaikkan harga dengan kadar purata 4.9%, sementara bayaran tambahan untuk barangan yang berlebihan menjadi RM410 setiap satu  dan palet yang...

  Lin Min-Chen kini dilantik sebagai duta MSI Malaysia, tampilkan MSI Creator Z16

  Li Min-Chen, pelakon Malaysia yang kreatif dan terkenal dalam industri hiburan kini merupakan Duta Jenama Malaysia untuk pelancaran MSI Creator Z16.

  Apple AirPods 3 dan MacBook bakal dilancarkan tidak lama lagi

  Pada hari rasmi pelancaran produk Apple, syarikat terkemuka pengeluar peranti pintar itu telah melancarkan beberapa produknya iaitu siri iPhone 13, siri 7...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured