fbpx
More

    Pandangan Pertama Huawei P40 Pro!

    Nampaknya Huawei dah pun lancarkan telefon terbaru dalam siri flagship mereka, siri P40! TechNave telah diberikan akses awal untuk melihat telefon canggih ni dan tengok sikit apa yang menarik dengan flagship Huawei pada tahun 2020.

    Dengan empat kamera Leica Ultra Vision Camera System dan teknologi pemprosesan AI, P40 Pro ni tentu akan membawa fotografi dan videografi korang ke tahap yang lebih tinggi!

    Ad

    Nak tahu lebih lanjut tentang P40 Pro? Jom tengok video ni!

     

    Artikel Terkini

    Netflix mungkin akan bangunkan permainan video berdasarkan Squid Game

    Siri televisyen Squid Game dalam perkhidmatan pelayaran Netflix merupakan siri yang amat popular di seluruh dunia sejak pengenalannya pada September lalu. Memandangkan...

    Spesifikasi OPPO Reno7 tertiris, mungkin dilengkapi sensor kamera Sony IMX766, skrin AMOLED 90Hz

    Siri telefon pintar kelas pertengahan OPPO Reno6 baru sahaja dilancar untuk pasaran Malaysia pada bulan Ogos lalu dan kini maklumat awal tentang...

    Nothing bakal hasilkan telefon pintar, akan dilancar awal tahun 2022

    Syarikat Carl Pei iaitu Nothing baru-baru ini telah melancarkan produk pertamanya iaitu sepasang fon telinga wayarles. Belum tamat kehangatan daripada pelancaran Nothing...

    Kesatuan Eropah menafikan dakwaan Apple bahawa penggunaan USB-C akan menyekat inovasinya

    Kesatuan Eropah atau European Union (EU) serius dalam membuat keputusan kepada pengeluar peranti untuk menggunakan USB-C sebagai port pengecasan standard. Android jelas...

    iQOO Z5x sah menggunakan cipset Dimensity 900

    iQOO Z5x disahkan akan dilancarkan pada 20 Oktober. Peranti ini diharapkan hadir dengan kapasiti bateri 5,000 mAh dan tiga kamera siap dengan...

    Artikel Berkaitan

    Ulasan / Featured

    X