fbpx
More

  Pra-tempahan awal untuk OPPO Reno6 kini dibuka, hadiah percuma bernilai RM779 menanti anda

  Para peminat OPPO di Malaysia boleh menonton pelancaran siri OPPO Reno6 pada 5 Ogos ini jam 6:30 petang. Jika anda sangat teruja dengan kehadiran telefon pintar ini, OPPO Malaysia telah membuka pra-tempahan awal untuk OPPO Reno6 bermula 28 Julai sehingga 4 Ogos 2021.

  Dengan pra-tempahan awal ini, pelanggan akan menerima hadiah percuma bernilai RM778 iaitu fon telinga wayarles OPPO Enco Buds, storan HeyTap Cloud Service 1TB untuk setahun, aksesori OPPO Smart Tag dan pembesar suara Bluetooth.

  Ad

  Pra-tempahan awal untuk OPPO Reno6 Z dan Ren6 5G boleh dilakukan di kedai OPPO Brand Stores atau pengedar sah, di mana anda hanya perlu membayar RM100 sebagai wang cengkeram. Jika anda ingin membayar cengkeram yang lebih murah, anda boleh pra-tempah di OPPO Online Store di mana anda hanya perlu membayar RM19.90 dan 300 pelanggan pertama akan mendapat baucar RM120 serta bank tenaga.

  Anda juga boleh membuat pra-tempahan awal dalam Shopee, di mana 300 pembeli pertama akan menerima kotak hadiah bernilai RM99. Selain itu, jika anda berkongsi pautan (link) pra-tempahan Reno6 kepada empat rakan, anda boleh dapatkan baucar RM30 yang boleh digunakan pada 30 Julai hingga 14 Ogos 2021.

  Khas untuk ahli My OPPO App, mereka akan menerima baucar Shopee bernilai RM30 dengan setiap pra-tempahan Reno6.

  Ad

  Adakah anda akan buat pra-tempahan untuk Reno6? Beritahu kami di laman Facebook kami dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

   
   

  Artikel Terkini

  Ulasan Samsung Galaxy Z Fold3 – Adakah ini akhirnya telefon lipat idaman anda?

  Tahun 2021 menyaksikan sebuah lagi iterasi dalam siri telefon lipat andalan oleh Samsung iaitu Samsung Galaxy Z Fold3 yang kini dilancarkan dengan...

  KLIA merupakan lapangan terbang digital 5G pertama Malaysia

  Malaysia Airports Holdings Bhd (MAHB) dan Maxis Bhd telah bekerjasama dalam membangunkan Lapangan Terbang Digital 5G pertama Malaysia di Lapangan Terbang Antarabangsa...

  DHL Malaysia menaikkan kadar harga 4.9% pada Januari 2022

  DHL Express Malaysia akan menaikkan harga dengan kadar purata 4.9%, sementara bayaran tambahan untuk barangan yang berlebihan menjadi RM410 setiap satu  dan palet yang...

  Lin Min-Chen kini dilantik sebagai duta MSI Malaysia, tampilkan MSI Creator Z16

  Li Min-Chen, pelakon Malaysia yang kreatif dan terkenal dalam industri hiburan kini merupakan Duta Jenama Malaysia untuk pelancaran MSI Creator Z16.

  Apple AirPods 3 dan MacBook bakal dilancarkan tidak lama lagi

  Pada hari rasmi pelancaran produk Apple, syarikat terkemuka pengeluar peranti pintar itu telah melancarkan beberapa produknya iaitu siri iPhone 13, siri 7...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured