fbpx
More

  Siri Samsung Galaxy S24 muncul pada pensijilan 3C dengan butiran pengecasan pantas

  Follow kami di TikTok dan Instagram untuk video berdurasi singkat tentang ulasan gajet terkini dan berita tergempar.

  Samsung sedang bersiap sedia untuk memperkenalkan telefon pintar siri Galaxy generasi akan datang pada awal tahun hadapan. Spekulasi sebelum ini mengatkan bahawa model Galaxy S24 Ultra mungkin mengalami beberapa peningkatan untuk perkakasan kamera.

  Sementara itu, barisan lengkap Galaxy S24 baru-baru ini muncul pada pensijilan 3C mendedahkan keupayaan pengecasan pantas. Menurut pensijilan 3C terkini, model asas Galaxy S24 (SM-S9210) akan menyokong pengecasan pantas 25W manakala Galaxy S24+ (SM-S9260) dan Galaxy S24 Ultra (SM-S9280) akan menyokong pengecasan pantas 45W. 

  Mengikut penyenaraian, nampaknya tiada peningkatan akan datang pada kelajuan pengecasan. Galaxy S24 Ultra dikhabarkan akan mempunyai kamera utama 200MP, telefoto 50MP dan periskop 10MP di bahagian belakang. Kita boleh menjangkakan siri Galaxy S24 bakal dilancarkan dengan cipset Snapdragon 8 Gen 3 atau Exynos 2400 bergantung pada pasaran. 

  Ada kemungkinan bahawa Samsung akan memesan cipset Snapdragon 8 Gen 3 tersuai untuk perantinya seperti yang mereka lakukan dengan barisan S23. Pilihan storan mungkin berbeza-beza dengan Galaxy S24 dan S24+ menawarkan storan dalaman sehingga 512GB manakala Galaxy S24 Ultra mungkin mempunyai storan dalaman 1TB.

  Beritahu kami di Facebook jika anda berminat dengan siri Galaxy S24 dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

  Sumber: MySmartPrice

   

  Artikel Terkini

  DJI Mini 4 Pro dilancar di Malaysia: gambar sinematik, potret dan peningkatan fotografi lain...

  DJI telah melancarkan DJI Mini 4 Pro, sebuah dron mini yang dihasilkan untuk pengemar pengembaraan. DJI Mini 4 Pro adalah dron ringan...

  Jangkaan reka bentuk Apple Store baharu dalam The Exchange TRX di Malaysia

  Apple Store baharu telah menjadi topik popular pada pertengahan 2023 dan kami baru sahaja mendapat maklumat lanjut mengenainya. Seingat anda, laporan telah...

  realme C51 akan dilancar di Malaysia pada 28 September 2023

  realme akan melancarkan telefon pintar C51 pada 28 September 2023 menawarkan pilihan storan yang dipertingkatkan, pengecasan yang lebih pantas, peningkatan keupayaan kamera...

  Tempoh penghantaran iPhone 15 Pro & Pro Max ditangguhkan kepada 4-5 minggu

  Ramai peminat iPhone dan pengguna teknologi nampaknya beratur untuk mendapatkan siri iPhone 15. Pra-pesanan produk terbaru Apple bermula minggu lepas pada 22...

  MSI x CAPCOM raikan ulang tahun ke-20 Monster Hunter dengan peranti ‘gaming’ edisi terhad

  Bersempena dengan ulang tahun ke-20 Monster Hunter, MSI telah bekerjasama dengan Capcom untuk membawakan anda peranti gaming edisi terhad kali ini.

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured

  X