More

  Siri vivo V25 dilancar: Telefon kelas pertengahan dengan AMOLED 120Hz, Dimensity 1300, 3 kamera

  vivo telah melancarkan siri telefon pintar kelas pertengahan terbaru di India iaitu vivo V25 yang terdiri daripada vivo V25 dan vivo V25 Pro.

  vivo V25

  vivo V25 dilengkapi skrin AMOLED berukuran 6.44 inci dengan kadar segar semula 90Hz, resolusi FullHD+,sokongan untuk video HDR10+ dan pengimbas cap jari dalam skrin. Badannya ditawarkan dalam warna hitam Diamond Black, biru Aquamarine Blue dan emas Sunrise Gold.

  Ad

  Spesifikasi dalamannya terdiri daripada cipset Dimensity 900, RAM 8GB atau 12GB, storan dalaman 128GB atau 256GB, bateri 4,500, pengecasan pantas 44W dan sistem operasi FunTouch OS 12 berdasarkan Android 12.

  Untuk fotografi pula, ia dilengkapi kamera utama 64MP dengan penstabilan optikal, kamera ultra-lebar 8MP dan kamera makro 2MP, manakala di hadapan pula terdapat kamera swafoto 50MP.

  vivo V25 Pro

  Sementara itu, vivo V25 Pro pula dilengkapi skrin AMOLED berukuran 6.56 inci dengan resolusi Full HD+, kadar segar semula 120Hz, kamera swafoto dalam lubang tebuk dan sempadan bezel yang sangat nipis.

  Ad

  Spesifikasi dalamannya terdiri daripada cipset Dimensity 1300, RAM 12GB, storan dalaman 256GB, bateri 4,830mAh, pengecasan pantas 66W dan sistem operasi FunTouch OS 12 berdasarkan Android 12. Ia akan menerima kemas kini utama Android selama dua tahun dan kemas kini keselamatan selama tiga tahun.

  Modul kameranya terdiri daripada kamera utama 64MP, kamera ultra-lebar 8MP dan kamera makro 2MP, manakala di hadapan pula terdapat kamera swafoto 32MP.

  Buat anda yang berminat dengan siri peranti ini, ia bakal dilancar untuk pasaran Malaysia pada 29 Ogos 2022. Beritahu kami di Facebook jika anda berminat dengan vivo V25 dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

   

  Artikel Terkini

  Samsung Galaxy A04s dilancar di Malaysia: Exynos 850, RAM 4GB dan storan 64GB berharga...

  Samsung Galaxy A04s kini dilancarkan di Malaysia membawa beberapa ciri berkualiti pada harga RM679. Dengan harga ini, anda akan mendapat varian RAM 4GB dan...

  CIMB akan tamatkan penggunaan kata laluan sekali (OTP) dan kod pengesahan transaksi (TAC)

  CIMB Bank mengumumkan bahawa mereka akan mula menamatkan penggunaan mesej SMS yang memberikan kata laluan sekali (one-time password, OTP) dan kod pengesahan...

  Malaysia dan China tandatangan MoU berkenaan 5G, ekonomi digital dan keselamatan siber

  Malaysia dan China telah menandatangani memorandum persefahaman (MoU) mengenai kerjasama telekomunikasi digital berhubung 5G, ekonomi digital dan keselamatan siber. Dimeterai semalam di...

  Apple batalkan rancangan tingkatkan pengeluaran siri iPhone 14

  Nampaknya, siri iPhone 14 tidak begitu popular seperti yang diharapkan oleh Apple. Permintaan telefon itu didakwa lebih rendah daripada yang dijangkakan. Oleh itu, Apple...

  Carian Google mudahkan pengguna cari hasil daripada Reddit dan forum dalam talian yang lain

  Google mengumumkan beberapa ciri baharu bakal hadir ke Carian Google untuk memudahkan pengguna. Ia turut membantu pengguna untuk mencari liputan berita yang...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured

  X