fbpx
More

  Spesifikasi POCO M3 bocor, dilengkapi Snapdragon 662 dengan bateri 6000 mAh

  Semalam, POCO telah mengesahkan pelancaran POCO M3 pada 24 November ini untuk pasaran global. Acara ini akan berlangsung secara dalam talian (8 malam waktu Malaysia) melalui saluran media sosial mereka.

  Sejurus pengesahan acara ini, terdapat sumber baru yang timbul di dalam talian mengenai telefon terbaru dari POCO ini. Berdasarkan sumber, POCO M3 ini bakal hadir dengan cipset Snapdragon 662 dengan bateri bersaiz 6,000 mAh yang menyokong pengecasan pantas 18W.

  Ad

  Selain itu, POCO M3 juga dikhabarkan akan hadir dengan skrin 6.53 inci yang menempatkan kamera swafotonya pada takuk titisan airnya. Untuk bahagian belakang pula, ia akan menggunakan tiga kamera dengan kamera utama 48MP. Berdasarkan sumber juga, POCO M3 ini akan dilengkapi dengan pembesar suara stereo.

  Jika dilihat pada sumber sebelum ini, POCO M3 berkemungkinan besar adalah penjenamaan semula Redmi 10 atau Redmi Note 10 4G. Berdasarkan penyenaraian dari TEENA, ia bakal hadir dengan ukuran 162.3 x 77.2 x 9.6mm dan berat 198g. Untuk memori, ia akan dilengkapi dengan RAM 6GB bersama storan 256GB.

  Gambar Redmi 10 di TENAA

  Tambahan lagi, telefon ini juga akan datang dengan perisian Android 10, slot kad microSD dan pengesan cap jari pada bahagian sisinya.

  Ad

  Adakah anda teruja dengan telefon terbaru POCO yang bakal memasuki Malaysia ini? Nantikan berita lanjut mengenai telefon ini di Facebook kami dan terus kekal bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

  Sumber : Gizmochina

   

  Artikel Terkini

  Lagi stok PlayStation 5 bakal mendarat! Beli PS5 di jualan elektronik Shopee 3 Mac...

  Jika sebelum ini anda masih belum berpeluang untuk mendapatkan konsol Sony PlayStation 5, ini adalah peluang terbuka untuk anda. Anda boleh membeli...

  nubia RedMagic 6 bakal dilengkapi kadar segar semula 160Hz, bacaan sentuhan 500Hz

  nubia mungkin masih tidak dikenali dalam kalangan peminat telefon pintar tempatan kerana peranti gaming ini biasanya tidak masuk di pasaran Malaysia. Terkini,...

  Teknologi AI “Deep Nostalgia” benarkan anda hidupkan semula gambar lama

  Baru-baru ini, laman Twitter telah dibanjiri pengguna yang memuat naik perkongsian gambar lama beranimasi. Kebanjiran perkongsian ini berpunca daripada teknologi kecerdasan buatan...

  Celcom akan menamatkan perkhidmatan 3G pada akhir tahun ini

  Hari ini, Celcom telah mengeluarkan laporan perniagaan untuk suku keempat (Q4) 2020 di mana satu maklumat menarik dalam laporan itu adalah keputusan...

  Ratusan lagu K-Pop dibuang dari Spotify kerana lesen yang tidak diperbaharui

  Lagu-lagu Korea yang terjejas akibat isu ini boleh didengari kembali dalam Spotify. Jika anda tidak boleh menikmati...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured