fbpx
More

  Xiaomi 12T Pro varian global muncul di Geekbench

  Telefon pintar varian global Xiaomi 12T Pro telah muncul di laman web penanda aras Geekbench dengan pendedahan spesifikasi utama. Walau bagaimanapun, butiran mengenai peranti yang akan datang telah muncul di internet sejak kebelakangan ini.

  Untuk mengimbas kembali, butiran kamera 12 Pro baru-baru ini muncul dalam talian bersama-sama dengan harga dan spesifikasi lain. Siri 12T akan termasuk varian Xiaomi 12T standard dan Xiaomi 12T Pro. Selain itu, kedua-dua peranti itu telah pun melalui beberapa tapak web pensijilan.

  Ad

  Sebagai contoh, Xiaomi 12T telah dilihat di Geekbench dengan spesifikasi utama minggu lepas. Xiaomi 12T Pro telah muncul di laman web Geekbench dengan nombor model 22081212UG. Menurut laporan, akhiran “G” mengesahkan ia adalah varian global. Selain itu, penyenaraian Geekbench mengesahkan kehadiran pemproses octa-core.

  Cipset ini mempunyai empat teras yang beroperasi pada 2.02GHz. Selain itu, pemproses ini mempunyai tiga teras yang beroperasi pada 2.75GHz dan satu teras utama pada 3.19GHz seperti spesifikasi yang terdapat pada cipset Snapdragon 8+ Gen 1. Tambahan pula, ia akan memuatkan GPU Adreno 730 dan RAM 8GB.

  12T Pro hadir dengan MIUI 13 beroperasi berasaskan Android 12. 12T Pro memperoleh skor 1300 dalam ujian teras tunggal Geekbench dan memperoleh 4061 mata dalam ujian berbilang teras. Ia juga dilaporkan akan mempunyai potongan tebuk di tengah skrin untuk kamera swafoto 20MP.

  Ad

  Berkemungkinan menempatkan sensor Samsung HP1 200MP, lensa 8MP dan 2MP di bahagian belakang. Selain itu, ia akan dilengkapi bateri 5,000mAh dengan sokongan pengecasan pantas 120W.

  Kongsi pendapat anda di Facebook kami dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita teknologi terkini.

  Sumber: Gizchina

   

  Artikel Terkini

  Ulasan OPPO A77s – Telefon bajet dengan reka bentuk ringkas

  Siri OPPO A merupakan antara telefon kelas permulaan yang sangat popular di Malaysia dan kini OPPO Malaysia memperkenalkan peranti terbaru dalam siri...

  OPPO A77s dilancar di Malaysia: SD 680, paparan LCD 6.56″ dan kamera 50MP berharga...

  OPPO mengumumkan bahawa OPPO A77s kini boleh didapati di Malaysia membawa banyak persamaan dengan yang asal kecuali cipset dan sistem kameranya.

  OPPO Band 2 dilancar di Malaysia: AMOLED 1.57″, 100 mod sukan dan bateri tahan...

  Selain melancarkan OPPO A77s, OPPO Malaysia hari ini juga melancarkan OPPO Band 2 iaitu jam tangan pintar penjejakan kecergasan terbarunya untuk pasaran...

  Siri Google Pixel 7 dilancar: Tensor G2, paparan AMOLED 6.3″ dan kamera 50MP bermula...

  Google melancarkan siri Google Pixel 7 pada hari ini yang merangkumi Google Pixel 7 Pro dan Google Pixel 7. Siri Pixel 7 ini dikuasakan oleh cipset Tensor...

  TIME tawarkan pelan 2Gbps bermula di Mont Kiara, Segambut dan Desa Park City

  Sebelum ini, kami melaporkan video iklan 2Gbps oleh TIME Malaysia di Kuala lumpur City Centre (KLCC) di mana pelan tersebut dilancarkan pada...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured

  X