fbpx
More

  Jom tengok Kane dalam tontonan sinematik 4K melalui Command & Conquer Remastered Collection, hadir pada 5 Jun 2020

  Jika anda peminat game PC klasik, berita ini merupakan berita gembira untuk anda. EA Games telah mengumumkan bahawa Command & Conquer Remastered Collection bakal dikeluarkan di Steam dan Origin Store pada 5 Jun 2020. Anda kini boleh menikmati siri RTS (real-time strategy) dengan grafik yang lebih baik dan soundtrack baru.

  Oleh kerana ia adalah sebuah koleksi, anda bukan sahaja bakal mendapat Red Alert sebagai sebahagian daripada pakej. EA telah mengesahkan bahawa pemain akan mendapat kedua-dua Command & Conquer: Tiberian Dawn dan Command & Conquer: Red Alert untuk anda pulun. Sebagai tambahan, pek Covert Ops, Counterstrike dan The Aftermath juga termasuk dalam koleksi ini.

  Kepada yang mempersoalkan: Apakah perbezaannya? Terdapat butang untuk anda memilih grafik game sama ada mod klasik atau grafik terkini 4K. Dengan ini, anda akan dapat menghargai jumlah poligon tinggi dan tahap tekstur untuk segalanya dalam versi remastered ini. Untuk ciri dan naik taraf lain, muzik, soundtrack dan amaran UI daripada EVA juga telah dinaik taraf. Menarik!

  Sememangnya, apa yang paling seronok tentang game RTS andalah anda boleh bermain dengan pemain lain. C&C Remastered Collection bukan sahaja hadir dengan mod pertempuran, tetapi juga dengan sistem pemain campuran (multiplayer) yang dilengkapi penyesuaian berasaskan Elo, perlawanan pantas biasa dan pemilihan game sendiri (custom). Terdapat juga leaderboard yang membenarkan anda untuk melihat ulang tayang perlawanan yang sudah anda sertai.

  Jika anda peminat tegar siri ini, anda perlu cuba lihat Special Edition dan 25th Anniversary Edition. Ia hadir dengan cenderahati dan memorabilia game seperti poster, replika Mammoth Tank (edisi Anniversary). Apa pun, ini adalah produksi yang terhad dek kerana hanya tersedia sehingga 10 April 2020, jadi ingat ya!

  Berapa ramaikan dalam kalangan anda yang teruja dengan kemunculan game dalam bentuk baru ini? Bahagian baru manakah yang menggembirakan anda? Beritahu kami di laman Facebook dan teruskan bersama Rakan Teknologi Utama Malaysia untuk berita gaming terkini.

  Diterjemahkan daripada TechNave.com

   

  Artikel Terkini

  HONOR MagicBook X 16 2024 rasmi di Malaysia dengan Intel i5-12450H, skrin 16″ berharga...

  Selain telefon pintar dan tablet, komputer riba HONOR MagicBook X 16 2024 juga dilancarkan untuk pasaran Malaysia. Ia dilengkapi dengan pemproses Intel...

  Shopee lancarkan program Jaminan Tepat Masa untuk penghantaran barang bermula 6 Mei ini

  Shopee akan melancarkan inisiatif terbaharunya, program Jaminan Tepat Masa yang bertujuan untuk mengurangkan kebimbangan mengenai kebolehpercayaan penghantaran untuk pembeli dalam talian.

  Nothing Ear dan Ear (a) dilancar di Malaysia: Fon telinga wayarles lutsinar bermula RM479

  Nothing Malaysia telah memperkenalkan dua fon telinga wayarles baharu iaitu Nothing Ear dan Nothing Ear (a). Syarikat teknologi yang berpusat di London,...

  HONOR X7b 5G dilancar di Malaysia: Dimensity 6020, bateri 6,000mAh & kamera 108MP berharga...

  Memperkenalkan HONOR X7b 5G, telefon pintar yang berkuasa yang mentakrifkan semula prestasi mudah alih dan fotografi. Ia dilengkapi dengan RAM 16GB dan...

  nubia Neo 2 5G dilancar di Malaysia: Tampilkan ‘Dual Gaming Shoulder Triggers’ berharga RM999

  Siri nubia Neo melancarkan peranti andalan terbaharunya, nubia Neo 2 5G yang dicipta untuk memenuhi keperluan pemain kasual dan peminat dengan mengutamakan...

  Artikel Berkaitan

  Ulasan / Featured

  X